torsdag, oktober 31, 2013

Lite "lyx"

BB väskan är packad sen länge, men håller på att justera den lite.
Kom på att jag ville ha med lite "lyx".
Ja iaf doftande lyx för mig.


Jag gillar Apotekets produkter och dofter.
Vill känna mig fräsch, iaf efter.
Ni ska veta att jag varje dag gör iordning mig, fixar håret och snyggar till ifall vi måste åka in på förlossning. Håret fixar jag på kvällen så det är någelunda fint på natten.
Vägrar att åka in med lockigt hår.
 Fåfäng, kanske :)
Skulle vilja måla naglarna men inte så bra ifall man måste snittas och sen sätter de ju hjärtgrejsimojsen på fingret då är det väl inte bra med nagellack.

Nu ska jag bara packa ner en handkräm, och så ska vi köpa lite gott att ha med.

Nu ska jag ta tag i denna dag, Kram

2 kommentarer:

Vita huset 28 sa...

Hej ja förstår känslan av att känna sig fräsch. Fast helt ärligt så tänker man inte på de sen när man är mitt uppe i förlossningen, lovar. Man svettas o byter ställning o kan ju hålla på ett tag så man blir lite mindre fräsch efter ett tag :)

Men nagelack kan du väl ha? Har inte hört nå annat iaf.

Nej jag var faktiskt med mitt förra jobb på Formex. Va med o best lite de ska ha till försäljning. ja superkul va de. Allt va sååå fint!

Kram Camilla

Helenas enkla vardag sa...

Ha ha ja det klart man vill vara fin, men som sagt det är ingen som ser det när det väl är dags, varken du, eller densom jobbar på förlossningen. De har koncentrationen på ditt underliv....! Det jag tyckte var mest pinsamt var att jag skulle göra ner mig, så jag tog mickrolax hemma innan vi åkte. Fast det är ju ingen som bryr sig om det heller.. Däremot skulle jag vilja känna mig fin efteråt.
Kram och lycka till.
Helena