lördag, januari 04, 2014

Jag är igång igen

Idag tog jag min första intervallträning.
Ca 3 km varvat med rask promenad.
Då med vagnen.
Gick hur bra som helst, det var så kul att få komma igång.
Nu har jag inte varit på efterkontrollen än, så jag kommer köra intervaller endast 1-2ggr i veckan och då väldigt lugnt.Så idag har den här mannen fått åka fort :)
Tur han älskar att åka vagn.

Men en undran, varför ska folk glo så bara för att man springer med vagnen?

Jag är iaf igång, jag är glad för det.
Kraam

3 kommentarer:

Vonka sa...

Vad duktig du är, jag ska med försöka komma igång så fort min förkylning släpper. Jag tror det är just därför att du är så duktig med vagn och allt som folk tittar lite mer så sträck lite extra på dig =)

Ha en fin helg.
Kram.

Sallys hus sa...

Hej hej!
Såååå söt han är lilla liten!
Men va duktig du är! perfekt ju att kunna träna samtidigt som bebis får frisk luft..;) Att folk glor...fniss... jag tror helt enkelt att man gör det för att det inte är så himla vanligt att man ser någon som löper med barnvagn och det är ju rätt coolt!! Sen ser det rätt roligt ut faktiskt. Men sträck på dig för jag tror verkligen inte folk stirrar av elakhet. Jag tror de är imponerade..;)
Det är ju kul att träna samtidigt som man tar tag i sin kost. För mig funkar ju som sagt inte LCHF.. jag skulle bara lägga av efter ett tag och kan inte tänka mig att leva utan ex. pasta. Man är ju så himla olika och jag har flera kompisar som kör utan kolhydrater och mår toppen av det..;) Heja heja dig. det är peppande att läsa hur duktiga andra är tycker jag. Man blir sporrad att göra samma sak själv.
Vilken härlig trädgård ni ser ut att ha. den ser jag fram emot att få se fler bilder från i sommar..;)
Kram katarina

Fröken i Söder sa...

Så söt! Bra jobbat att springa med vagnen, strunta i om folk tittar. Det är skönt att röra på sig även om man nyss blivit mamma.
Kram Stina