lördag, mars 02, 2013

Helgen är här

Hej helg!
Guud så skönt :)

Vad väntar er denna helg?






Jag ska njuta till fullo!

Trevlig helg!

4 kommentarer:

Sofi sa...

Snygg flaska!
Ullared?:)

En promenad blir det nu, sen sporttittande och kanske en sväng på bokrean:)

Ha det gott!

Kram Sofi

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Som du skriver, äntligen helg, den skall man njuta av, helt rätt!!! Jag funderar på att ta en sväng till loppis nu. Whiii!!!

Jag håller på att måla i snickeriet. Ett litet skåp har blivit grönt och är nu färdigt. =D Håller på att måla hyllplan och en liten barnstol i vitt också. Jag har varit nere där varenda kväll i veckan och ska dit ner i dag också. Mysigt att stå och måla.. Man hinner tänka och slappna av så bra.

Så fort barnstolen är färdig ska jag ta ner en annan "vuxenstol" och måla ljusgrått. Christer ska såga till en ny sits. Sedan ska vi klä om sitsen och stolsryggen i ljusgrått rutigt tyg. Den ska stå vid vårt klaffbord i vardagsrummet. Jag tror att det kommer bli bra faktiskt.

Jag kom på att jag nog är i megastort behov av ett vitt lantligt blombord på balkongen för odlingarna som ska bäras ut och in i vår. Hihi. ;) Tänk att man aaaaaalltid kommer på nya saker som man behöver..

Så kom jag på att jag nog inte överlever om jag inte beställer hm:s örngott i linne med volang runt. Vet du vilka jag menar? Man är ju hopplös =P

Vet du vet du vet du?

Imorgon ska jag till rappne med mamma och mormor. Ska köpa fröer, fika och kanske till och med slå till på en blomma. Whiiiii. Gissa om jag längtar dit för vårinspiration. Hoppas det är sol då också.

Har du funderat på vilka färger dina penseer ska ha?

Trevlig helg! :)

Kram kram
Madde

Maria - Villa Krutbruket sa...

Hej!

Härligt med helg!

Tack så mycket! Jag hade en toppen dag men nära och kära. Inte så allvarlig, lite god mat och så.

Allt bra med dig?

Hur var det på Ullared? Fann du så mycket som hoppats på?

Kram, kram!

Vita huset 28 sa...

Hej snyggt med kvistarna i flaskan, har ju likadan :)
Ska nog också ta in lite kvistar, har en ny o cool vas.

Ja armbanden kommer från en lokal butik, vet ej va de är av för märke. Skulle vilja ha ett till i läder fast med stenar på. Vill ha många såna armband på armen.
Du som jobbar med smycken måste ju ha en drös med grejer liggande

Ja mello här med, har ju mest varit skitlåtar men ja som du säger har man följt det i alla år måste man ju se de nu med hahah

Blev de mycket shopping på Ullared, så sugen o se vad du köpte :)
Kram Camilla